Aanmeldformulier ontbijtsessie Duurzame Inzetbaarheid

Hoe krijg ik (goede) mensen in tijden als deze? Of, vooral: hoe zorg ik dat personeel bij mij blijft? Herkenbare vragen voor vele branches. Voor bouw en industrie geldt dit in extremis. Om aan goede vakmensen te komen (en te houden) is, om eens een cliché te gebruiken, een enorme uitdaging. En het ziet er naar uit dat deze schaarste op de (vak)arbeidsmarkt blijvend is.

Isero helpt graag met vele vraagstukken, dus ook met deze. Nee, wij hebben niet karrenvol met vakmensen die staan te trappelen om morgen bij je te beginnen. Maar we kunnen wel helpen bij te dragen aan deze uitdaging. Hoe? Door het aanbieden van De Motivatieshow speciaal voor onze relaties. Wel lekker vroeg; we starten ’s ochtends met een heerlijk ontbijt voordat de show start. Het exacte programma vind je hieronder.

De Motivatieshow
Hoe motiveer je je personeel? Hoe hou je de sfeer goed? Hoe zorg je ervoor dat ze niet vertrekken? Hoe beteugel je negatievelingen? Kortom: wat is motivatie en hoe werkt het?

In de Motivatieshow onthult Steye van Dam op een humoristische maar genadeloze manier waarom motiveren vaak zo averechts werkt. Met veel vaart en interactie rekent hij meedogenloos af met de grootste vergissing die we allemaal maken over waarom mensen doen wat ze doen. Hierna vergis je je nooit meer.

Steye van Dam
Sommigen kennen hem als vaste reporter van “Zondag met Lubach”, als acteur in diverse TV-series of van zijn filmpjes in de auto. Maar Steye van Dam gaf de afgelopen jaren in binnen en buitenland vele honderden bevlogen lezingen en shows over o.a. omdenken, communicatie en verandermanagement. Daardoor wordt hij vaak gevraagd voor lezingen voor de top van het bedrijfsleven, ziekenhuizen, politie en noem maar op. En in al die jaren, bij al die verschillende organisaties, is hem geleidelijk aan één collectieve en uiterst hardnekkig vergissing gaan opvallen. En daarover gaat de Motivatieshow. 


Datum:                Donderdag 23 mei 2024
Locatie:               Kasteel Maurick, Maurick 3, Vught
Sessie:                van 07.45 tot 09.00 uur
Luxe ontbijt:        vanaf 07.00 uur
Zaal open voor napraten tot 10.00 uur

Meld je aan
Aanmelden kan via onderstaand formulier tot en met 22 mei. 

De toegang is gratis, maar we hebben beperkte plaatsen beschikbaar. Wees er dus snel bij want vol=vol.

Voornaam*
Tussenvoegsel
Achternaam*
Bedrijfsnaam*
Plaats*
Functie*
Telefoonnummer*
E-mailadres*